نرم افزار حسابداری افرا صرفا جهت ثبت عملیات های حسابداری می باشد و عملیاتهایی مانند حقوق دستمزد و یا محاسبه استهلاک از سیستم حسابداری مجزا بوده و در زیر سیستم های مورد نظر می باشد
نرم افزار حسابداری
نرم افزار حسابداری افرا شامل 3 قسمت می باشد
1)اطلاعات پایه حسابداری : کدینگ و نوع کدینگ
2)عملیات های حسابداری : اسناد و نوع اسناد
3)گزارشات حسابداری
اطلاعات پایه
اطلاعات پایه سیستم حسابداری عبارت اند از : اطلاعات اشخاص و کدینگ حسابها
در این سیستم کدینگ حسابها به ترتیب حسابهای گروه ، کل ، معین و سه سطح تفصیلی می باشد
تفصیلی در سیستم افرا به چند نوع : اشخاص ، شرکتها ، مراکز هزینه ، پروژه ، حسابهای جاری ، کالا ، گروه کالا ، گروه مشتری می باشد که کاربر می تواند انوع تفصیل دیگر اضافه نماید .
منظور از سطوح تفصیلی همان حساب تفصیل است ولی علت جدا سازی اینها امکان ثبت عملیات های حسابداری با جزئیات می باشد . مثلا در یک عملیات هزینه بتوانیم پروژه و مرکز هزینه مرتبط را ثبت نمائیم
عملیاتهای حسابداری
همانطور که گفته شد عملیاتهای حسابداری صرفا عملیات های اسناد حسابداری می باشد .
اسناد حسابداری در این سیستم با دو شماره ، شماره سند و شماره عطف ثبت می گردد که شماره سند تا قبل از دائم شدن امکان تغییر و سورت شدن را دارا می باشد ولی شماره عطف تغییر نمیکند .
همچنین دارای 4 مرحله ثبت شامل : یادداشت ، ثبت موقت ، بررسی شده و دائم می باشد . بصورتی که سند یادداشت فقط جنبه ثبتی دارد و در هیچ گزارشی نمی آید و سایر مراحل بجز دائم قابل حذف و بازگشت می باشد و در تمامی گزارشات می آید .
گزارشات
گزارشات این سیستم شامل یکسری گزارشات آماده شامل تراز ، دفاتر قانونی ، تحلیلی ، تجزیه سنی و سالانه و یکسری گزارشات قابل طراحی و انتخابی می باشد .
ویدئو آشنایی با سیستم حسابداری افرا
https://www.aparat.com/v/lmHEU
صفحه اختصاصی نرم افزار حسابداری :
- ۹۹/۰۶/۰۵